VEGAN FLEX

Ontgiften en

effectief afvallen

De mogelijkheden

Vegan Flex Basis

 • Inclusief pakket met alle supplementen en receptenboek
 • Begin wanneer je wilt
 • Persoonlijk protocol

Nu voor € 89,00

Vegan Flex Basic Plus

 • Inclusief pakket met alle supplementen en receptenboek
 • Begin wanneer je wilt
 • Persoonlijk protocol
 • Met extra koker greens voor na je kuur

Nu voor € 125,00

Vegan Flex Premium

 • Inclusief pakket met alle supplementen en receptenboek
 • Begin wanneer je wilt
 • Persoonlijk protocol
 • Met extra koker greens voor na je kuur
 • Vegan proteïne voor voldoende eiwitten op plantaardige dagen

Nu voor € 155,00

Professionele begeleiding

Naast het pakket met o.a. voedingssupplementen zal je samen met sportvastencoach Jürgen het traject aangaan. Hij is er altijd voor al je vragen en stuurt bij indien nodig.

Blijvend effect?

Voor beide kuren kun je voor een blijvend effect van de kuur extra Greens of Vegan Proteïne bestellen. Wanneer je dit wilt, kies je voor de plus- of premiumversie van de Vegan Flex

meer informatie

Het wordt wereldwijd geaccepteerd dat een plantaardig dieet voordelen heeft ten opzichte van andere diëten. Met Vegan Flex geef jij jezelf een gezondheidsboost en maak jij de eerste stap naar plantaardig eten! Het unieke ontgiftigingsprogramma maakt je lichaam schoon en zorgt voor een milde overstap naar de vetverbranding. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker & fitter lichaam!

Iedereen weet dat als je wilt afvallen je meer moet gaan bewegen en je voedingspatroon moet aanpassen. Maar overgewicht komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een nieuwe oorzaak, één die sluipend het lichaam binnendringt, is vervuiling van het lichaam door gifstoffen. Kom je weer snel aan nadat je afgevallen bent, ben je vaak vermoeid, houd je vocht vast of heb je soms laatste van stemmingswisselingen en/of cellulitis? Dan zouden gifstoffen kunnen voorkomen dat je vetcellen soms de oorzaak kunnen zijn. Het is dan belangrijk om te ontvangen.

Ontgiften, oftewel Detoxen, is het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Minder geselecteerde ingrediënten, meer plantaardige producten, groene thee, zeewier, veel (groene) groente en periodiek vasten zorgen ervoor dat vetcellen zowel vetcellen als een deel van de opgeslagen gifstoffen verwijderen.

Het is belangrijk om daarbij te sporten. Doe je dit niet, dan komen de gifstoffen wel vrij, maar blijf deze circuleren in je lichaam. Uiteindelijk worden de gifstoffen afwisselend weer opgeslagen door je vetcellen. Je valt in het begin dus af, maar komt net zo snel weer aan. Door te sporten en te zweten zorg je ervoor dat je gifstoffen extra goed vervoerd worden en uitgezweet worden. De kans dat je op gewicht blijft is groter.

Hoe werkt de Vegan Flex?

Het effectieve ontgiften met Fittergy Vegan Flex doe je in 10 dagen. Eerst bouw je, je voeding af naar een aantal dagen 100% vaste voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en schakel je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal daarvoor voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. Verder ga je tijdens de Vegan Flex:

 • Elke dag bewegen (wandelen of fietsen) en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen.
 • Minimaal 50% van je voeding tijdens de kuur biologisch eten.
 • Alle voeding binnen 10 uur eten, zo kan je lichaam in de overige calorieloze 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden.
 • Minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de sauna (of een heet bad) om extra te gifstoffen uit te zweten.
 • Minimaal 2 keer tijdens de kuur intensief sporten.
 • Veel plantaardige voeding eten, waardoor je de hele dag goed vol zit.

testimonials

 • “Na een jaar hard trainen kwam ik toch nog net niet van dat laatste randje buikvet af. Jürgen vertelde me over Sportvasten. In het begin was ik er best sceptisch over omdat ik dacht dat het een aanslag zou zijn op mijn lijf. Toen ik me er in ben gaan verdiepen, heb ik na wikken en wegen toch besloten om de kuur te gaan volgen. Ik had een fijne, heldere intake met Jürgen. De kuur was prima te doen. Het hongergevoel was wel aanwezig maar ten opzichte van het resultaat was dat helemaal te verwaarlozen. Elke dag had ik contact met Jürgen en hij hielp me heel prettig door de tien dagen van het Sportvasten heen. Ik ben zo tevreden over het resultaat dat ik waarschijnlijk vlak voor de vakantie nog kies voor de Krachtkuur.”

  Eric (33)
  Eric (33) Over Sportvasten
 • “Nadat in een half jaar 8 kilo was afgevallen, wilde ik net nog een stapje verder en ben ik heel fanatiek gaan sporten en heb ik mezelf verdiept in gezond eten. Dit allemaal bracht nog niet het gewenste resultaat en dat frustreerde. Toen mijn vriend vertelde over Sportvasten was ik wat sceptisch, maar ook nieuwsgierig tegelijkertijd. Tijdens de kuur van mijn vriend heb ik mezelf afgevraagd of het niet te zwaar zou zijn. Zelf gaf hij aan dat dit absoluut niet zo was. Na de kuur is hij weer fanatiek krachttraining gaan doen en zag daarna een prachtig resultaat met veel meer droge spieren. De kuur vond ik pittig maar het was het helemaal waard. Tijdens de kuur sport je binnen bepaalde richtlijnen en wanneer je die niet aanhoudt, merk je dat meteen aan je lichaam. Belangrijk is om na de kuur de richtlijnen rondom voeding aan te houden. Jürgen bedankt!”

  Annefleur (25)
  Annefleur (25) Over Sportvasten
 • “Een drietal jaar geleden kwam ik in contact met Jürgen en zijn Bootcamp lessen. De lessen van Jürgen zijn geschikt voor elk niveau en hij weet iedereen uit te dagen. Zelfs als je geblesseerd bent weet hij ter plekke de oefeningen voor je aan te passen, opgeven is dus geen optie :).Jürgen weet je op te peppen, maar gelukkig is er ook ruimte voor wat humor. Die combinatie van lol, mezelf uitdagen en buiten zijn, past helemaal bij mij.”

  Els (42)
  Els (42) Over Bootcamp

Heb je vragen?

Meer informatie over mijn diensten of voor het maken van een afspraak? Klik dan op de pijl.

arrow-go