Actieve bedrijfsevenementen

Boost die vitaliteit op de werkvloer… én daarbuiten!

Wat zijn de mogelijkheden?

Eerlijk: niets is fijner dan collega’s die aanstekelijk zijn in hun positiviteit en gezelligheid. Dat maakt die momenten bij het koffiezetapparaat of tijdens de lunch een stuk leuker! Wist je dat vitaliteit op de werkvloer bijdraagt aan die glimlach op de werkvloer? En dat actieve bedrijfsevenementen hier een perfect middel voor zijn? Trek je collega’s achter die computer vandaan en challenge ze met een potje sportieve teambuilding in de natuur. Niet alleen leuk voor de afwisseling, ook goed voor body, mind én samenwerking. Klinkt als een ‘win’, niet?

Sportieve teambuilding

Hup, weg met die meetings & mailbox!
Dat die gezonde collega’s van onschatbare waarde zijn, da’s een understatement. Ze hebben extra veel motivatie, dragen een positieve flow met zich mee en zijn duurzaam inzetbaar. Word jij blij van deze situatieschets en lijkt het je leuk om binnen jouw bedrijf mensen mentaal en fysiek in beweging te krijgen? Dan is dit jouw startschot voor verandering! Bij BFT Sport & Events verzorgen we jouw actieve teambuilding van begin tot eind. En ja, de activiteiten zijn ook geschikt voor die ene collega met twee linkerbenen of die ander met gebrek aan richtingsvermogen! Wij noemen:

 • Bootcamp
 • Boksfit
 • Workshops zoals yoga, koudetraining en tai chi
 • Escape the City tours
 • Sportactiviteiten op maat

Pak je die ‘weg naar gezonder leven’ liever wat rustiger aan? Kies dan voor een van onze adviserende workshops over het hebben van een gezonde levensstijl. Want wat is bijvoorbeeld de rol van gezonde voeding? Hoe ontstaat stress (en pak je het aan!) en wat zijn de voordelen van goed slapen, juist ademen en buiten zijn?

Teamactiviteiten buiten? Check!

Inspirerende locaties in de natuur
Behoefte aan een teamactiviteit buiten in de natuur? Regelen we! Wij hebben exclusieve samenwerkingen met inspirerende locaties in Oisterwijk, Berkel-Enschot, Drunen, Heusden en Kaatsheuvel. Plekken waar de natuur ongerept mooi is, en waar jullie als team ‘proeven’ van de kracht van buiten zijn. Liever zelf een locatie kiezen? Ook dat kan geregeld worden. Samen bespreken we jouw wensen – van locatie tot invulling – om er zo een fantastische dag van te maken. Wij beloven: wanneer je uit je vertrouwde wereld stapt, ga je anders denken en voelen. Nieuwe ideeën en inzichten borrelen op en team spirit krijgt een nieuwe wending. Op naar meer vitaliteit op de werkvloer!

Locaties

BFT Basecamp
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel

Train buiten in de zandvlaktes, heide en bossen of kies voor een indoor training in onze unieke ‘lodge’. Wil je jouw sportieve workshop liever op een andere locatie volgen? Laat het ons weten! We denken graag met je mee.

testimonials

 • “Na een jaar hard trainen kwam ik toch nog net niet van dat laatste randje buikvet af. Jürgen vertelde me over Sportvasten. In het begin was ik er best sceptisch over omdat ik dacht dat het een aanslag zou zijn op mijn lijf. Toen ik me er in ben gaan verdiepen, heb ik na wikken en wegen toch besloten om de kuur te gaan volgen. Ik had een fijne, heldere intake met Jürgen. De kuur was prima te doen. Het hongergevoel was wel aanwezig maar ten opzichte van het resultaat was dat helemaal te verwaarlozen. Elke dag had ik contact met Jürgen en hij hielp me heel prettig door de tien dagen van het Sportvasten heen. Ik ben zo tevreden over het resultaat dat ik waarschijnlijk vlak voor de vakantie nog kies voor de Krachtkuur.”

  Eric (33)
  Eric (33) Over Sportvasten
 • “Nadat in een half jaar 8 kilo was afgevallen, wilde ik net nog een stapje verder en ben ik heel fanatiek gaan sporten en heb ik mezelf verdiept in gezond eten. Dit allemaal bracht nog niet het gewenste resultaat en dat frustreerde. Toen mijn vriend vertelde over Sportvasten was ik wat sceptisch, maar ook nieuwsgierig tegelijkertijd. Tijdens de kuur van mijn vriend heb ik mezelf afgevraagd of het niet te zwaar zou zijn. Zelf gaf hij aan dat dit absoluut niet zo was. Na de kuur is hij weer fanatiek krachttraining gaan doen en zag daarna een prachtig resultaat met veel meer droge spieren. De kuur vond ik pittig maar het was het helemaal waard. Tijdens de kuur sport je binnen bepaalde richtlijnen en wanneer je die niet aanhoudt, merk je dat meteen aan je lichaam. Belangrijk is om na de kuur de richtlijnen rondom voeding aan te houden. Jürgen bedankt!”

  Annefleur (25)
  Annefleur (25) Over Sportvasten
 • “Een drietal jaar geleden kwam ik in contact met Jürgen en zijn Bootcamp lessen. De lessen van Jürgen zijn geschikt voor elk niveau en hij weet iedereen uit te dagen. Zelfs als je geblesseerd bent weet hij ter plekke de oefeningen voor je aan te passen, opgeven is dus geen optie :).Jürgen weet je op te peppen, maar gelukkig is er ook ruimte voor wat humor. Die combinatie van lol, mezelf uitdagen en buiten zijn, past helemaal bij mij.”

  Els (42)
  Els (42) Over Bootcamp

Heb je vragen?

Meer informatie over mijn diensten of voor het maken van een afspraak? Klik dan op de pijl.

arrow-go