KRACHTVASTEN

een lager vetpercentage onderhuids

Meer spierdefinitie en spiermassa!

de mogelijkheden

Krachtvasten Basic

 • Inclusief pakket met alle supplementen
 • Starten wanneer je wilt
 • Persoonlijk protocol
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Contact via app
 • Standaard advies voor na de kuur

Nu voor € 249,00

Krachtvasten Premium

 • Inclusief pakket met alle supplementen
 • Starten wanneer je wilt
 • Persoonlijk protocol
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Contact via de app
 • Persoonlijke 1 op1 intake en outtake
 • Persoonlijk advies voor na de kuur

Nu voor € 325,00

Professionele begeleiding

Naast het pakket met o.a. voedingssupplementen zal je samen met Krachtvastencoach Jürgen het traject aangaan. Hij is er altijd voor al je vragen en stuurt bij indien nodig.

meer informatie

Krachtvasten is alleen voor mensen die al ervaren zijn in krachttraining en die een relatief goede conditie hebben. Deze kuur wordt vaak zwaarder ervaren dan Sportvasten. Het is er niet op gericht een metabole switch te maken naar meer vetverbranding, daar is de originele Sportvastenkuur voor nodig.

Hoe werkt Krachtvasten?

Krachtvasten begint met drie afbouwdagen. In de afbouwdagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je drie dagen ‘vasten’. Daarna bouw je in de laatste vier dagen je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag specifieke spiergroepen met een krachtduurschema voor 20 – 30 minuten en daarna 15 tot 30 minuten cardiotraining. Het voedingsprotocol en de intensiteit van het trainen wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je hebt volbracht  heb je het doel van de kuur behaald.

Je kan Krachtvasten in je eigen omgeving, buiten of in een fitnesscentrum.

De supplementen voorkomen lichamelijke tekorten tijdens de afbouw- en vasten dagen. Daarnaast beschermen ze tegen spierafbraak en wordt het hongergevoel onderdrukt. Het pakket bestaat o.a. uit een specifieke Krachtvasten multi, een aminozurenpreparaat, enzym Complex en extra mineralen.

testimonials

 • “Na een jaar hard trainen kwam ik toch nog net niet van dat laatste randje buikvet af. Jürgen vertelde me over Sportvasten. In het begin was ik er best sceptisch over omdat ik dacht dat het een aanslag zou zijn op mijn lijf. Toen ik me er in ben gaan verdiepen, heb ik na wikken en wegen toch besloten om de kuur te gaan volgen. Ik had een fijne, heldere intake met Jürgen. De kuur was prima te doen. Het hongergevoel was wel aanwezig maar ten opzichte van het resultaat was dat helemaal te verwaarlozen. Elke dag had ik contact met Jürgen en hij hielp me heel prettig door de tien dagen van het Sportvasten heen. Ik ben zo tevreden over het resultaat dat ik waarschijnlijk vlak voor de vakantie nog kies voor de Krachtkuur.”

  Eric (33)
  Eric (33) Over Sportvasten
 • “Nadat in een half jaar 8 kilo was afgevallen, wilde ik net nog een stapje verder en ben ik heel fanatiek gaan sporten en heb ik mezelf verdiept in gezond eten. Dit allemaal bracht nog niet het gewenste resultaat en dat frustreerde. Toen mijn vriend vertelde over Sportvasten was ik wat sceptisch, maar ook nieuwsgierig tegelijkertijd. Tijdens de kuur van mijn vriend heb ik mezelf afgevraagd of het niet te zwaar zou zijn. Zelf gaf hij aan dat dit absoluut niet zo was. Na de kuur is hij weer fanatiek krachttraining gaan doen en zag daarna een prachtig resultaat met veel meer droge spieren. De kuur vond ik pittig maar het was het helemaal waard. Tijdens de kuur sport je binnen bepaalde richtlijnen en wanneer je die niet aanhoudt, merk je dat meteen aan je lichaam. Belangrijk is om na de kuur de richtlijnen rondom voeding aan te houden. Jürgen bedankt!”

  Annefleur (25)
  Annefleur (25) Over Sportvasten
 • “Een drietal jaar geleden kwam ik in contact met Jürgen en zijn Bootcamp lessen. De lessen van Jürgen zijn geschikt voor elk niveau en hij weet iedereen uit te dagen. Zelfs als je geblesseerd bent weet hij ter plekke de oefeningen voor je aan te passen, opgeven is dus geen optie :).Jürgen weet je op te peppen, maar gelukkig is er ook ruimte voor wat humor. Die combinatie van lol, mezelf uitdagen en buiten zijn, past helemaal bij mij.”

  Els (42)
  Els (42) Over Bootcamp

Heb je vragen?

Meer informatie over mijn diensten of voor het maken van een afspraak? Klik dan op de pijl.

arrow-go