Train je graag buiten? 

Dan is Bootcamp iets voor jou!

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is een afwisselende training voor mannen en vrouwen. Je traint individueel en in teamverband aan je conditie door intervaltraining en spierversterkende oefeningen. Intervaltraining is een effectieve en efficiënte manier om vet te verbranden, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je spieren te versterken.

Bij een bootcamptraining passen we intervaltraining toe door het in hoog tempo afwisselen van cardio- en krachtelementen. Dit is één van de meest effectieve trainingstechnieken om af te vallen. Je gaat je beter voelen en dat is ook goed voor je zelfvertrouwen. Je krijgt meer uithoudingsvermogen en kracht, je wordt behendigheid en leniger.

Zo bereik je snel resultaat, of je doel nu meer kracht is, een betere conditie of een paar kilo’s afvallen. Het trainen in de buitenlucht zorgt voor een betere verbranding in je lichaam wat afvallen extra stimuleert. De training is geschikt voor alle fitnessniveaus en uitdagend voor iedereen.

Waar vinden de trainingen plaats?

De trainingen vinden plaats in de bossen van Landgoed Ter Braakloop in Heukelom en rond Koningsoord in Berkel-Enschot. Het Landgoed is een natuurgebied met bossen, zandheuvels en vennen wat ligt aan de rand van Heukelom, Berkel-Enschot en Oisterwijk. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur. Uiteraard gaan we met respect om met het natuurgebied en heb ik een betredingsvergunning om training te mogen geven in het gebied.

Kijk voor meer informatie over Brabants Landschap op https://www.brabantslandschap.nl/

De Fitcamp is op en rond Koningoord, het nieuwe hart van Berkel-Enschot. Een urban omgeving waarin we onder andere gebruik maken van de trappen, betonnen banken, muurtjes en de grasvelden, genoeg mogelijkheden dus.

Tijdens de winterperiode trainen we in de avond bij Strandbad de Rauwbraken/Beachhouse Arbies in Berkel-Enschot.

Begin- en eindpunt

De bostraining begint en eindigt op de parkeerplaats hoek Sparrendreef en Hoevenseweg in Heukelom op een steenworp van Berkel-Enschot.

De Fitcamp begint en eindigt bij de jeu de boulesbaan op Koningsoord. Deze ligt tussen de bibliotheek, het gezondheidscentrum, de parkeerplaats en het winkelcentrum.

Sleutels en overige spullen kun je in bewaring geven bij de instructeur.

Trainingstijden

maandag  19:30 uur – 20:30 uur Fitcamp

woensdag 19:30 uur – 20:30 uur Bootcamp

zaterdag   08:30 uur – 09:30 uur Bootcamp

Train op je eigen niveau

Beginners en gevorderden trainen samen en ieder op hun eigen niveau. De trainingen zijn daarom zo opgebouwd dat alle niveaus samen kunnen trainen.

Dit kan ook omdat er goed wordt samengewerkt en beginners direct geholpen worden. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel!

Hoe werkt het?

De eerste training is altijd gratis zodat je kunt ervaren wat Bootcamp of Fitcamp is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of het echt iets voor jou is. Wanneer je blijft deelnemen aan de trainingen, worden deze aan het eind van iedere maand in rekening gebracht. Je betaald zodoende alleen voor de trainingen waarvoor je jezelf hebt ingeschreven.

De kosten voor de trainingen, wanneer je lid bent geworden van de bootcampclub, zijn € 7,50.

testimonials

 • “Na een jaar hard trainen kwam ik toch nog net niet van dat laatste randje buikvet af. Jürgen vertelde me over Sportvasten. In het begin was ik er best sceptisch over omdat ik dacht dat het een aanslag zou zijn op mijn lijf. Toen ik me er in ben gaan verdiepen, heb ik na wikken en wegen toch besloten om de kuur te gaan volgen. Ik had een fijne, heldere intake met Jürgen. De kuur was prima te doen. Het hongergevoel was wel aanwezig maar ten opzichte van het resultaat was dat helemaal te verwaarlozen. Elke dag had ik contact met Jürgen en hij hielp me heel prettig door de tien dagen van het Sportvasten heen. Ik ben zo tevreden over het resultaat dat ik waarschijnlijk vlak voor de vakantie nog kies voor de Krachtkuur.”

  Eric (33)
  Eric (33) Over Sportvasten
 • “Nadat in een half jaar 8 kilo was afgevallen, wilde ik net nog een stapje verder en ben ik heel fanatiek gaan sporten en heb ik mezelf verdiept in gezond eten. Dit allemaal bracht nog niet het gewenste resultaat en dat frustreerde. Toen mijn vriend vertelde over Sportvasten was ik wat sceptisch, maar ook nieuwsgierig tegelijkertijd. Tijdens de kuur van mijn vriend heb ik mezelf afgevraagd of het niet te zwaar zou zijn. Zelf gaf hij aan dat dit absoluut niet zo was. Na de kuur is hij weer fanatiek krachttraining gaan doen en zag daarna een prachtig resultaat met veel meer droge spieren. De kuur vond ik pittig maar het was het helemaal waard. Tijdens de kuur sport je binnen bepaalde richtlijnen en wanneer je die niet aanhoudt, merk je dat meteen aan je lichaam. Belangrijk is om na de kuur de richtlijnen rondom voeding aan te houden. Jürgen bedankt!”

  Annefleur (25)
  Annefleur (25) Over Sportvasten
 • “Een drietal jaar geleden kwam ik in contact met Jürgen en zijn Bootcamp lessen. De lessen van Jürgen zijn geschikt voor elk niveau en hij weet iedereen uit te dagen. Zelfs als je geblesseerd bent weet hij ter plekke de oefeningen voor je aan te passen, opgeven is dus geen optie :).Jürgen weet je op te peppen, maar gelukkig is er ook ruimte voor wat humor. Die combinatie van lol, mezelf uitdagen en buiten zijn, past helemaal bij mij.”

  Els (42)
  Els (42) Over Bootcamp

Heb je vragen?

Meer informatie over mijn diensten of voor het maken van een afspraak? Klik dan op de pijl.

arrow-go