Ipad Speurtocht met een moderne twist

Op avontuur met de Ipad, in de natuur, onder spanning!

Wat houdt het in?

Speurtochten zijn rázend populair en da’s niet voor niets. Je bent lekker bezig, traint je brein, werkt aan teambuilding én – niet te vergeten – het is fun! Ben jij dol op avontuur, maar houd je er ook van om het net even anders te doen? Dan zijn onze speurtochten op de iPad jouw go-to! Dit is hoe het werkt:

De groep wordt verdeeld in meerdere teams
Ready, set, go! Gewapend met iPad gaan jullie op pad
Hierop zien jullie een plattegrond met gekleurde stippen. Elke stip is een opdracht. Het doel? Zoveel mogelijk opdrachten (punten) binnenhalen, in de gestelde tijd.
Het moment van de waarheid: wie is de winnaar?

Wij maken het grootste deel van onze spellen zelf, waarbij elke variant een eigen thema en doel heeft. Extra leuk: de speurtochten vinden plaats op drie avontuurlijke locaties: in de duinen, het bos en in een pittoresk dorp. Wij nemen jullie mee…

Into the Valley: speurtocht in de duinen
Trotseer de Brabantse Sahara!

Beeld je in: weelderige bossen, een eindeloze heide en magische zandverstuiving van het Nationaal Park Loonse en Drunense duinen. Dat is jouw wereld wanneer je kiest voor de Into the Valley speurtocht! Ga op ontdekking, blijf uit handen van de politie en graaf naar geheime aanwijzingen. Lukt het jou om de foto- en video-opdrachten op te lossen, om zo het codewoord te ontdekken? Het woord dat jouw sleutel is voor de uitgang?

Into the Woods: speurtocht in het bos
Dwalen door de magische bossen!

Voor heel even ontsnappen aan het dagelijkse leven? Waag je dan aan onze speurtocht in de magische bossen van het Nationaal park de Loonse en Drunense duinen. Gewapend met iPad ga je op avontuur, los je puzzels op, buig je je over breinbrekers en snuffel je naar geheime aanwijzingen. Het doel? Met jouw team de geheime code ontrafelen, zodat jullie de eindopdracht kunnen openen én bonuspunten binnenslepen…

Into the Village: speurtocht in een pittoresk dorp
Op avontuur door sensationele villages!

Dwalen door het pittoreske vestingstadje Heusden? Of de geheimen van Berkel-Enschot ontdekken? Laat je verrassen door onze Into the Village speurtocht! Bij dit unieke spel word je gedropt in het hart van de stad, om je daar te wagen aan hilarische opdrachten, sensationele raadsels en een zenuwslopende race tegen de klok. Kruip in de detective-modus, leer alles over de geschiedenis van het dorp en sleep ondertussen die waardevolle punten binnen. Maar let op: laat je niet om de tuin leiden, want voor je het weet zit je op een dwaalspoor…

meer informatie

Ideaal als bedrijfsuitje, gezinsuitje of teamuitje!

Origineel samenkomen
Onze iPad speurtochten zijn geschikt voor kleine (12+) én grote groepen (70+) en daarmee ideaal als bedrijfsuitje, gezinsuitje of teamuitje. Het zet jullie stuk voor stuk op scherp, geeft een boost aan je brein én laat jullie op een unieke en leuke manier met elkaar samenwerken! Ontdek onze spellen:

 • Into the Valley Battle
 • Into the Woods Battle
 • Into the Woods: De Bende van de Witte Veer
 • Boeiend Heusden
 • Manhunt Berkel-Enschot
 • Arbies Battle Berkel-Enschot

Specifieke wensen voor bijvoorbeeld de omgeving of de invulling? Laat het ons weten, wij denken graag met jullie mee.

Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met mail@synergypt.nl

Tarieven

 • € 28,50 p.p. |  12 tot 20 personen
 • € 27,50 p.p. |  21 tot 40 personen
 • € 26,50 p.p. |  41 tot 70 personen
 • € 25,00 p.p. |  vanaf 70 personen

Kinderen t/m 6 jaar mogen gratis deelnemen en kinderen van 7 t/m 11 jaar krijgen 50% korting indien zij onder begeleiding van volwassenen deelnemen. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden om de opgegeven leeftijd te bevestigen. Voor het spelen van de Ipad-games is een minimale groepsgrootte van 12 personen gewenst. Kleinere groepen betalen het minimale bedrag van € 342,-

Locaties

Beeld je in: weelderige bossen, een eindeloze heide en magische zandverstuiving van het Nationaal Park Loonse en Drunense duinen. Dat is jouw wereld wanneer je kiest voor de Into the Valley of Into the Woods speurtocht!

Zoek je het wat minder avontuurlijk, maar wel heeeeel gezellig? Wil je wat meer over de geschiedenis van de stad ontdekken? Dan is het pittoreske vestingstadje Heusden the place to be!

Kies je voor de jacht op de buit of ontdek je liever de geheimen van de stad? Ben je fan van het strand en BBQ-en? Berkel-Enschot heeft het allemaal.

testimonials

 • “Na een jaar hard trainen kwam ik toch nog net niet van dat laatste randje buikvet af. Jürgen vertelde me over Sportvasten. In het begin was ik er best sceptisch over omdat ik dacht dat het een aanslag zou zijn op mijn lijf. Toen ik me er in ben gaan verdiepen, heb ik na wikken en wegen toch besloten om de kuur te gaan volgen. Ik had een fijne, heldere intake met Jürgen. De kuur was prima te doen. Het hongergevoel was wel aanwezig maar ten opzichte van het resultaat was dat helemaal te verwaarlozen. Elke dag had ik contact met Jürgen en hij hielp me heel prettig door de tien dagen van het Sportvasten heen. Ik ben zo tevreden over het resultaat dat ik waarschijnlijk vlak voor de vakantie nog kies voor de Krachtkuur.”

  Eric (33)
  Eric (33) Over Sportvasten
 • “Nadat in een half jaar 8 kilo was afgevallen, wilde ik net nog een stapje verder en ben ik heel fanatiek gaan sporten en heb ik mezelf verdiept in gezond eten. Dit allemaal bracht nog niet het gewenste resultaat en dat frustreerde. Toen mijn vriend vertelde over Sportvasten was ik wat sceptisch, maar ook nieuwsgierig tegelijkertijd. Tijdens de kuur van mijn vriend heb ik mezelf afgevraagd of het niet te zwaar zou zijn. Zelf gaf hij aan dat dit absoluut niet zo was. Na de kuur is hij weer fanatiek krachttraining gaan doen en zag daarna een prachtig resultaat met veel meer droge spieren. De kuur vond ik pittig maar het was het helemaal waard. Tijdens de kuur sport je binnen bepaalde richtlijnen en wanneer je die niet aanhoudt, merk je dat meteen aan je lichaam. Belangrijk is om na de kuur de richtlijnen rondom voeding aan te houden. Jürgen bedankt!”

  Annefleur (25)
  Annefleur (25) Over Sportvasten
 • “Een drietal jaar geleden kwam ik in contact met Jürgen en zijn Bootcamp lessen. De lessen van Jürgen zijn geschikt voor elk niveau en hij weet iedereen uit te dagen. Zelfs als je geblesseerd bent weet hij ter plekke de oefeningen voor je aan te passen, opgeven is dus geen optie :).Jürgen weet je op te peppen, maar gelukkig is er ook ruimte voor wat humor. Die combinatie van lol, mezelf uitdagen en buiten zijn, past helemaal bij mij.”

  Els (42)
  Els (42) Over Bootcamp

Heb je vragen?

Meer informatie over mijn diensten of voor het maken van een afspraak? Klik dan op de pijl.

arrow-go